نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: حامد مهدویان
موارد یافت شده: 5
1 - تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)2 - روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
3 - مروری بر روش های اندازه گیری جذب آروما و مهاجرت مواد بسته بندی در فرآورده های غذایی (چکیده)
4 - بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
5 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)